Οι περιεκτικές σε εύρος κτηματομεσιτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας, είναι θέμα τιμής, αφού η εταιρεία μας (48 χρόνια πριν στην Κύπρο) πρωτοεγκαθιδρύθηκε σαν κτηματομεσιτική εταιρεία.
Αυτή η τιμή μας καθιστά υπεύθυνους, για να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των πελατών μας σε όλα τα επίπεδα. Προσφέρουμε εξειδικευμένες συμβουλές σε θέματα που αφορούν γραφεία, καταστήματα, γήπεδα, ξενοδοχεία, βιομηχανικές εγκαταστάσεις και κατοικίες.

Έρευνα Ακινήτων και Αγοράς

Όλες οι αποφάσεις για μια επένδυση, ανάπτυξη ή εγκατάσταση απαιτούν συλλογή και ανάλυση σχετικών πληροφοριών. Οι συγκεκριμένες χρήσεις γης και ο ισχύων πολεοδομικός σχεδιασμός, πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσεκτική και σημαντική συλλογή πληροφοριών σχετικά με την αγορά.
Επιπλέον, η ομάδα των επαγγελματιών μας μπορεί να προσφέρει συμβουλές έρευνας αγοράς, βασισμένες στα στοιχεία ακινήτων που έχουμε συλλέξει. Επίσης, μπορεί να προσφερθεί στους πελάτες μας η αναγνώριση και έρευνα ανταγωνιστικών πλάνων. Ακόμα, μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας στατιστικά στοιχεία, αναφορικά με την τάση ζήτησης μιας συγκεκριμένης τοποθεσίας και να τους συμβουλέψουμε ανάλογα.

Για λογαριασμό πελατών όπως Procter & Gamble, Nielsen, Nortel, Pasal, Bluehouse, Motorola, Sunmicrosystems, Regus, Lidl, Τράπεζα Αττικής, Millennium Bank, Eurobank, Starbucks, H & M, Replay, Φουρλής, Ηλεκτρονική Αθηνών, Eurohypo κ.ά., η Δανός διαπραγματεύθηκε επιτυχώς την απόκτηση (μίσθωση ή αγορά) ακίνητης περιουσίας.

Η μεθοδολογία της εταιρείας περιλαμβάνει τα εξής:

Προώθηση

Πακέτο Πληροφοριών / Μπροσούρες
Περιλαμβάνει πλάνα, φωτογραφίες και σύντομη ανάλυση του ακινήτου που διανέμεται σε πιθανούς αγοραστές.

Μαζική Αποστολή
Λεπτομέρειες των ακινήτων προωθούνται σε πιθανούς αγοραστές και κτηματομεσιτικά γραφεία.

Δημοσιεύσεις
Επιγραμματικές πληροφορίες για τα ακίνητα δημοσιεύονται σε επιλεγμένα έντυπα.

Ταμπέλες
Ενημέρωση πιθανών αγοραστών για τη διαθεσιμότητα των προκείμενων ακινήτων.

Εξεύρεση

«Knock on doors»
Επισκέψεις και έρευνα στις ενδιαφερόμενες περιοχές για εντοπισμό των σωστών επιλογών.

Δημοσίευση
Περιγραφή των ακινήτων σε επιλεγμένες εφημερίδες.

Μεσίτες
Συνεργασία με κτηματομεσιτικά γραφεία για προσδιορισμό των σωστών επιλογών από τη λίστα / αρχεία τους.

Αρχεία
Έρευνα για πιστοποίηση των σωστών επιλογών από υπάρχοντα αρχεία της Δανός

Compare listings

Compare